Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park

Europa-Park presenteert plannen voor achtbaan Eurosat

20-09-2017, 23.49 uur | Reacties

Europa-Park gaat de bekende achtbaan Eurosat komende winter verbouwen. De overdekte rollercoaster uit 1989 wordt helemaal opnieuw opgebouwd. Vandaag bracht het Duitse attractiepark ontwerpen van de vernieuwde gevel naar buiten.

De achtbaan zelf bevindt zich in een grote zilverkleurige bol. Daarvoor komen verschillende Franse huisjes te staan, blijkt uit de tekeningen. Ze zijn gebaseerd op bekende Franse gebouwen, waaronder de Moulin Rouge in Parijs.

"Het baanverloop van Eurosat blijft grotendeels ongewijzigd, maar met enkele verrassingen", belooft het park. 'Eurosat 2.0' opent "in de loop van seizoen 2018".

Nieuwsgierige fans kunnen de ontwerpen vanaf vandaag bekijken in een speciaal 'preview centre' dat het pretpark heeft ingericht in themagebied Duitsland. Daar hangt ook een tekening van de nieuwe treinen die op de baan komen te staan.Meer Europa-Park
Reacties
Vanwege Europese regelgeving verschijnt het reactieveld alleen wanneer Facebook-gebruikers ingelogd zijn in hun browser en in hun account toestemming hebben gegeven voor het gebruik van plug-ins. Als niet aan die voorwaarden is voldaan, zijn er geen reacties zichtbaar.
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be