Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bellewaerde

Ruzie over Belgisch pretpark leidt tot moord

20-09-2017, 20.55 uur

Een ruzie over een pretpark heeft fatale gevolgen gekregen voor de 27-jarige Kimberley Vermeersch. Op 23 juli 2016 discussieerde ze met haar vriend over een uitgesteld bezoek aan het Belgische attractiepark Bellewaerde. De gemoederen liepen zo hoog op, dat de man haar wurgde in de badkamer.

Dat bleek deze week in de rechtszaal. Verdachte Marnick V. (31) houdt vol dat hij nooit de intentie had om zijn vriendin te vermoorden. "Ik heb haar in een opwelling bij de hals gegrepen met mijn linkerhand, we zijn samen op de grond gevallen en plots bewoog ze niet meer", aldus de beklaagde.

De vader van het slachtoffer twijfelt aan die uitleg. Van problemen tussen het koppel zegt hij nooit iets geweten te hebben. In december gaat de zaak verder.

Meer Bellewaerde
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be