Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Meisje gewond door klap van kermisattractie

19-09-2017, 14.12 uur

Op de kermis in het Gelderse dorp Wijchen is maandagmiddag een gewonde gevallen bij de attractie Deca Dance. Een meisje werd geraakt door een bakje, waarna ze per ambulance afgevoerd moest worden naar het ziekenhuis.

Het slachtoffer zou te vroeg op de draaiende schijf van de break dance-attractie zijn gestapt. "Zoals altijd riep ik om dat niemand de vloer op mocht tot alles helemaal stilstond, maar mensen gingen toch al op zoek naar een plekje", vertelt exploitant Frank Vale aan het Brabants Dagblad. "Het was er druk toen het incident zich voordeed."

Volgens Vale was het meisje "erg geschrokken". Hij gokt dat ze ongeveer 15 jaar oud is. Over de aard van de verwondingen is niets bekend. De attractie bleef na het ongeluk gewoon in bedrijf.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be