Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Jongen (17) valt twintig kilo af dankzij de Efteling

22-09-2017, 09.21 uur

Een 17-jarige jongen is tientallen kilo's afgevallen dankzij zijn bezoekjes aan de Efteling. Dat vertelt pretparkfan Rowan Peeters in een video op zijn YouTube-kanaal. Door wekelijks meermaals naar het attractiepark te fietsen vanuit zijn woonplaats Best, vlogen de kilo's eraf.

De Brabander zag het niet zitten om naar de sportschool te gaan. Toen kwam hij op het idee om calorieën te verbranden door naar de Efteling te fietsen. "Een Efteling-abonnement was zelfs goedkoper dan een sportschoolabonnement. Wat is er mooier dan je hobby te combineren met een manier om af te vallen?"

Om bij de Efteling te komen, moet hij 36 kilometer afleggen. Alleen de heenreis duurt al tweeënhalf uur. Zijn ouders verklaarden hem in eerste instantie voor gek, maar Peeters zette door. "Zo zag ik elke week een paar kilootjes verdwijnen op die weegschaal."

De Efteling hield hem op de been. "Het is het echt waard geweest. Ik heb alleen maar plezier beleefd aan het afvallen." Inmiddels is hij twintig kilo kwijt.

Met zijn video creëerde Peeters een kleine hype onder Efteling-fans. Tientallen liefhebbers die geïnspireerd raakten door het verhaal, laten op social media weten dat ze van plan zijn om binnenkort ook op de fiets naar het pretpark te gaan.Meer Efteling
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be