Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland geeft rondleiding over bouwplaats nieuwe achtbaan

18-09-2017, 18.08 uur

Toverland gaat fans komend najaar rondleiden op het bouwterrein van een nieuwe achtbaan. Het Limburgse attractiepark opent in 2018 een nieuw themagebied met onder andere een spectaculaire wing coaster. Op zondag 5 november krijgen geïnteresseerden de kans om de bouwwerkzaamheden van heel dichtbij te bekijken.

Op die dag vindt de jaarlijkse ToverlandFanday plaats. Om 10.30 uur is er een presentatie over de uitbreidingsplannen, gevolgd door een friet- en snackbuffet met frisdrank. Om 13.00 uur begint de rondleiding over de bouwplaats.

De rest van de middag krijgen bezoekers vrije toegang tot het park. Om 18.00 uur wordt de fandag afgesloten met exclusieve privéritjes in houten achtbaan Troy en spinning coaster Dwervelwind.

Deelnemen aan de Fanday kost 32 euro voor abonnementhouders en 49 euro voor niet-abonnementhouders. De organisatie raadt aan om een paar stevige schoenen mee te nemen voor de wandeling over het bouwterrein. Inschrijven kan via de ToverlandFansite

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be