Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Britse fans: 'Toverland heeft beste personeel van alle pretparken'

18-09-2017, 12.05 uur | Reacties

Er is geen attractiepark ter wereld met zulke goede medewerkers als het Limburgse attractiepark Toverland. Tot die conclusie komen twee bekende Britse pretparkfans. Volgens de heren van het populaire YouTube-kanaal Theme Park Worldwide spant het Toverland-personeel de kroon als het gaat om vriendelijkheid en gastvrijheid.

Theme Park Worldwide heeft zo'n 81.000 YouTube-abonnees. De videomakers brachten begin deze maand een bezoek aan het park in Sevenum. "Het personeel is fantastisch", vindt videomaker Shawn Sanbrooke. "Toverland heeft absoluut het vriendelijkste personeel van alle themaparken", reageert zijn vriend Martin.

Sanbrooke was vorig jaar voor het eerst in Toverland. "Ik werd op slag verliefd en ik wilde meteen weer terug. Het is echt magisch. Er hangt een positieve, vrolijke sfeer. Troy is één van de beste houten achtbanen ter wereld. En het park gaat een spannende toekomst tegemoet." Hij doelt daarmee op de komst van een spectaculaire wing coaster in 2018.

Eerder op de dag liet één van de jongens zijn telefoon vallen uit de spinning coaster Dwervelwind. "Complimenten voor de medewerker die mee ging zoeken", aldus Sanbrooke.

De fanaten hebben behoorlijk wat ervaring in de pretparkwereld. Ze bezoeken jaarlijks vele tientallen parken verspreid over Europa, Amerika en Azië. Hun video's worden tienduizenden keren bekeken.Meer Attractiepark Toverland
Reacties