Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Halloween Nightmares

'Grootste spookhuis van de Benelux duurt veertig minuten'

17-09-2017, 15.15 uur

Wie het grootste spookhuis van de Benelux durft te betreden, moet stalen zenuwen hebben. Een wandeling door de nieuwe horrorattractie Halloween Nightmares gaat volgens de initiatiefnemers maar liefst veertig minuten duren. Er zijn ongeveer dertig verschillende kamers met clowns en andere freaks.

Halloween Nightmares is te vinden in het Utrechtse winkelcentrum The Wall. Het spookhuis gaat op vrijdag 29 september open. Bezoekers zijn vijf dagen per week welkom, van woensdag tot en met zondag. Entreebewijzen - verkrijgbaar op internet - kosten 15 euro per persoon.

Het creatieve brein van het nieuwe spookhuis is Dion Varossieau, die eerder op staande voet werd ontslagen bij de Halloween Fright Nights van Walibi Holland omdat hij bezoekers lastigviel. Hij staat bekend als een wanbetaler.

Volgens Varossieau wordt Halloween Nightmares "duizend keer beter" dan de spookhuizen van zijn voormalige werkgever Walibi. Op de website van het nieuwe spookhuis staan teksten die letterlijk zijn gekopieerd van de Walibi-site.

Meer Halloween Nightmares
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be