Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Rotterdam

Dit is de eerste attractie van Attractiepark Rotterdam

15-09-2017, 13.08 uur

Rotterdam is vanaf zondag 1 oktober een bijzondere attractie rijker. Op die dag opent een draaiend restaurant op 42 meter hoogte, als onderdeel van het toekomstige Attractiepark Rotterdam. De eetattractie gaat UfO heten.

Dat heeft het nieuwe pretpark vandaag bekendgemaakt. Inmiddels is het hoogste punt bereikt. De toren, die eigendom is van zakenman Hennie van der Most, wordt gerund door de ondernemende tweeling Sander en Robert van Oyen.

"De vorm van het restaurant lijkt op een vliegend object", zegt Sander van Oyen, tevens eigenaar van het Rotterdamse restaurant The Cat. "Vandaar de naam." UfO is straks dagelijks geopend van 08.00 tot 01.00 uur.

Het draaiende restaurant biedt ontbijt-, lunch-, high tea- en gourmetarrangementen aan in buffetvorm. Er wordt gewerkt met all-in-prijzen inclusief frisdrank, wijn en bier. De tarieven variƫren tussen 25 en 45 euro per persoon. Verder zijn er beneden nog twee restaurants, aangevuld met een groot terras.Meer Attractiepark Rotterdam
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be