Attractiepark Rotterdam

Dit is de eerste attractie van Attractiepark Rotterdam

15-09-2017, 13.08 uur | Reacties

Rotterdam is vanaf zondag 1 oktober een bijzondere attractie rijker. Op die dag opent een draaiend restaurant op 42 meter hoogte, als onderdeel van het toekomstige Attractiepark Rotterdam. De eetattractie gaat UfO heten.

Dat heeft het nieuwe pretpark vandaag bekendgemaakt. Inmiddels is het hoogste punt bereikt. De toren, die eigendom is van zakenman Hennie van der Most, wordt gerund door de ondernemende tweeling Sander en Robert van Oyen.


ZIE OOK: Eerste attractie van Attractiepark Rotterdam in oktober open

"De vorm van het restaurant lijkt op een vliegend object", zegt Sander van Oyen, tevens eigenaar van het Rotterdamse restaurant The Cat. "Vandaar de naam." UfO is straks dagelijks geopend van 08.00 tot 01.00 uur.

Het draaiende restaurant biedt ontbijt-, lunch-, high tea- en gourmetarrangementen aan in buffetvorm. Er wordt gewerkt met all-in-prijzen inclusief frisdrank, wijn en bier. De tarieven variëren tussen 25 en 45 euro per persoon. Verder zijn er beneden nog twee restaurants, aangevuld met een groot terras.ZIE OOK: Attractiepark Rotterdam wordt twee keer zo duur als gedacht

Reacties