Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Flinke metamorfose voor ijsbaan Efteling

15-09-2017, 06.55 uur | Reacties

De ijsbaan van de Efteling krijgt dit jaar een grote metamorfose. Het IJspaleis, dat tijdens de wintermaanden in het pretpark te vinden is, wordt omgetoverd tot een winterwonderland met een sierlijke paleismuur en vijftien meter hoge torens. Dat is te zien op een uitgelekt ontwerp.

Volgens het verhaal is het paleis het onderkomen van Kendrik de Vuurprins en Jelka de Sneeuwprinses, twee karakters die de Efteling in 2014 introduceerde.


ZIE OOK: Medewerker Efteling gaat schaatsen met fans na verliezen weddenschap

De schaatsbaan wordt vormgegeven als een bevroren paleisvijver, compleet met lichtjes, besneeuwde dennenbomen en een bootje. Voor kinderen komt er een speelplein met springkussens, een dansvloer en een glijbaan waarmee ze van binnen naar buiten kunnen glijden. De tent - met tien masten - wordt maar liefst 21 meter hoog.

De Winter Efteling duurt van maandag 13 november 2017 tot en met woensdag 31 januari 2018. Het attractiepark is doordeweeks geopend van 11.00 tot 18.00 uur en in de weekenden tot 19.00 uur. Tijdens de kerstvakantie sluit het park om 20.00 uur.

ZIE OOK: Efteling had plannen voor mega-ijsbaan bij ingang

Reacties