Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Man probeert als plant binnen te komen bij Walibi

14-09-2017, 20.51 uur

Het was natuurlijk te proberen. Youtuber Martijn Manschot heeft een poging gewaagd om gratis binnen te komen bij Walibi Holland door zich te verkleden als een plant. Maar helaas: de beveiliging van het pretpark kreeg hem in de smiezen.

"Mag ik vragen wat je aan het doen bent?", zegt een bewaker die de 'plant' zag staan. Het antwoord van Manschot: "Ik ben hier voor de kinderen, als entertainment. Ik vind het leuk om op zondag kinderen blij te maken." Daarmee was de poging definitief mislukt.

Later kreeg de videomaker van YouTube-kanaal Gierige Gasten het wel voor elkaar om als plant zonder te betalen een bioscoop te betreden.

In 2015 hadden de Gierige Gasten meer succes in Walibi. Toen liepen ze moeiteloos langs een controlepoort door zich te hullen in witte pakken. Verkleedpartijen in Movie Park Germany en Avonturenpark Hellendoorn liepen ook goed af. Verder haalden de heren de afgelopen jaren stunts uit in de Efteling, Duinrell en het Dolfinarium.



Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be