Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Boarding Pass in de Efteling laat op zich wachten

14-09-2017, 18.30 uur

Efteling-bezoekers moeten nog wat langer geduld hebben voordat ze een ritje in de Python kunnen reserveren. Het pretpark stelt het experiment met de zogenoemde Boarding Pass een paar dagen uit.

Bezoekers die in de Python willen, moeten straks vooraf een gratis Boarding Pass bestellen. Als ze die scannen bij de ingang van de attractie, hoeven ze vervolgens niet lang meer in de rij te staan. Het reserveren van een Boarding Pass voor een tijdvak naar keuze kan via de Efteling-app of bij speciale kaartautomaten.

Eigenlijk zou de test morgen van start gaan, op vrijdag 15 september. Dat wordt echter later deze maand, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. "We hebben wat extra tijd nodig om op technisch vlak de laatste puntjes op de i te zetten", laat ze weten.

De Efteling noemt het systeem "een nieuwe manier van wachten". Het concept wordt minimaal twee maanden lang getest. Bij de entree van de Python zijn eerder deze maand draaihekken, scanners en automaten geplaatst.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be