Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Zware herfststorm teistert Efteling: acht attracties gesloten

13-09-2017, 14.21 uurBeeld: Stefan Schulte

Verschillende pretparken hebben vandaag attracties gesloten vanwege de herfststorm die over Nederland raast. In de Efteling zijn momenteel maar liefst acht grote attracties buiten bedrijf. Ook Duinrell en Slagharen hebben noodgedwongen attracties dichtgegooid.

Vanwege de harde wind blijven de Efteling-attracties Baron 1898, Joris en de Draak, de Bob en de Pagode tot nader order dicht. De Python en Fata Morgana waren sowieso gesloten vanwege een onderhoudsbeurt. De Gondoletta en De Vliegende Hollander kampen met technische problemen. Bovendien staan op het Anton Pieckplein verschillende draaimolens stil.

Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen tijdens de storm niet in de Kabelbaan en de draaimolen Gallopers. In het Wassenaarse pretpark Duinrell staan onder meer het Kikkerrad, de Splash en de Aqua Swing tijdelijk stil.

Ook het grote reuzenrad op De Pier in Scheveningen gaat vandaag niet open. De attracties van het Limburgse Toverland hebben vooralsnog geen last van de windstoten. Walibi Holland, Avonturenpark Hellendoorn, Drievliet en de Julianatoren zijn vandaag gesloten.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be