Efteling

Zware herfststorm teistert Efteling: acht attracties gesloten

13-09-2017, 14:21 uur | ReactiesFoto: Stefan Schulte

Verschillende pretparken hebben vandaag attracties gesloten vanwege de herfststorm die over Nederland raast. In de Efteling zijn momenteel maar liefst acht grote attracties buiten bedrijf. Ook Duinrell en Slagharen hebben noodgedwongen attracties dichtgegooid.

Vanwege de harde wind blijven de Efteling-attracties Baron 1898, Joris en de Draak, de Bob en de Pagode tot nader order dicht. De Python en Fata Morgana waren sowieso gesloten vanwege een onderhoudsbeurt. De Gondoletta en De Vliegende Hollander kampen met technische problemen. Bovendien staan op het Anton Pieckplein verschillende draaimolens stil.


ZIE OOK: Storm verwoest waterpretpark: 'Het is over en uit'

Bezoekers van Attractiepark Slagharen kunnen tijdens de storm niet in de Kabelbaan en de draaimolen Gallopers. In het Wassenaarse pretpark Duinrell staan onder meer het Kikkerrad, de Splash en de Aqua Swing tijdelijk stil.

Ook het grote reuzenrad op De Pier in Scheveningen gaat vandaag niet open. De attracties van het Limburgse Toverland hebben vooralsnog geen last van de windstoten. Walibi Holland, Avonturenpark Hellendoorn, Drievliet en de Julianatoren zijn vandaag gesloten.

ZIE OOK: Efteling-bezoekers opgelet: dit najaar veel attracties gesloten

Reacties