Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Oplichters regelen megakorting in Disneyland Paris

13-09-2017, 18.55 uur

Twee Franse oplichters zijn erin geslaagd om een flinke korting te krijgen op een vakantie in Disneyland Paris. Dankzij een trucje lukte het de mannen van 22 en 27 jaar om twee hotelkamers in het Disneyland Hotel - ter waarde van 9000 euro - te boeken voor slechts 1000 euro.

Dat meldt dagblad Le Parisien. Door drie gestolen creditcards te gebruiken en de website van Disneyland te manipuleren, kostte een vierdaags verblijf in twee luxe kamers nog maar een fractie van de oorspronkelijke prijs.

De politie kreeg het duo echter op tijd in de smiezen. Bij hun aankomst in het hotel werden de mannen afgelopen week gearresteerd. In december moeten ze voor de politierechter verschijnen.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be