Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-zangeres baalt van filmpjes: 'Ik moet aan mijn reputatie denken'

13-09-2017, 20.55 uur

Een zangeres die dit jaar een optreden gaf in de Efteling, wil dat alle filmpjes van haar performance zo snel mogelijk verwijderd worden van het internet. De 22-jarige Tilburgse singer-songwriter Sanne zong liedjes in het Sprookjesbos tijdens het Efteling Midsummer Festival op 17 juni, maar daar wil ze liever niet aan herinnerd worden.

"Ik moet aan mijn reputatie denken", laat de zangeres weten. "Ik streef een serieuze muziekcarrière na. Dan helpt het niet als mensen zien hoe ik zit te zingen naast een grote taart bij het huisje van Hans en Grietje."

Sanne had er naar eigen zeggen totaal geen rekening mee gehouden dat haar optreden in het pretpark gefilmd kon worden. Ze heeft makers van YouTube-filmpjes inmiddels gesommeerd om de beelden te verwijderen. "Die rechten heb ik als artiest, denk ik."

De zangeres vreest dat geïnteresseerden haar niet meer serieus nemen als ze zien dat ze in de Efteling heeft opgetreden. "Het is gewoon belangrijk voor mijn carrière dat ik hier niet mee geassocieerd word, ook als ik straks buiten Europa actief ben. Ik ben heel artistiek, terwijl de Efteling toch meer plat vermaak is."

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be