Efteling

Efteling-zangeres baalt van filmpjes: 'Ik moet aan mijn reputatie denken'

13-09-2017, 20:55 uur | Reacties

Een zangeres die dit jaar een optreden gaf in de Efteling, wil dat alle filmpjes van haar performance zo snel mogelijk verwijderd worden van het internet. De 22-jarige Tilburgse singer-songwriter Sanne zong liedjes in het Sprookjesbos tijdens het Efteling Midsummer Festival op 17 juni, maar daar wil ze liever niet aan herinnerd worden.

"Ik moet aan mijn reputatie denken", laat de zangeres weten. "Ik streef een serieuze muziekcarrière na. Dan helpt het niet als mensen zien hoe ik zit te zingen naast een grote taart bij het huisje van Hans en Grietje."

ZIE OOK: Phantasialand liegt om foto van Instagram te halen

Sanne had er naar eigen zeggen totaal geen rekening mee gehouden dat haar optreden in het pretpark gefilmd kon worden. Ze heeft makers van YouTube-filmpjes inmiddels gesommeerd om de beelden te verwijderen. "Die rechten heb ik als artiest, denk ik."

De zangeres vreest dat geïnteresseerden haar niet meer serieus nemen als ze zien dat ze in de Efteling heeft opgetreden. "Het is gewoon belangrijk voor mijn carrière dat ik hier niet mee geassocieerd word, ook als ik straks buiten Europa actief ben. Ik ben heel artistiek, terwijl de Efteling toch meer plat vermaak is."

ZIE OOK: Efteling gaat 'racistische' attracties niet weghalen

Reacties