Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe interactieve Efteling-app: 'Maak van wachtrij een feestje'

12-09-2017, 21.16 uurBeeld: Vincent de Jong

De Efteling gaat een poging doen om de wachtrij bij Carnaval Festival minder saai te maken. Het pretpark introduceert daarvoor binnenkort een speciale interactieve app. "Download de gratis Carnaval Festival-app en maak van deze wachtrij een feestje!", staat op een aankondigingsbord bij de attractie.

De overdekte rij is vandaag voorzien van grote panelen met figuren en voorwerpen uit de wereld van Carnaval Festival-mascotte Jokie. Verder zijn er gekleurde stippen aangebracht op de vloer. Er wordt ook een groot digitaal scherm opgehangen. Spellen in de app maken gebruik van zogeheten augmentedreality-techniek.

Het is echter nog maar de vraag of Efteling-bezoekers tijd zullen hebben om de app te downloaden. De wachttijd bij Carnaval Festival bedraagt haast nooit meer dan vijf minuten.

De Efteling is al sinds 2015 met het project bezig. Afgelopen maand lanceerde het attractiepark ook al een interactieve augmentedreality-app voor gasten van vakantiepark Bosrijk. Die draait om zandkabouter Klaas Vaak.





Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be