Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Waarom heeft Toverland nog geen eigen app?

14-09-2017, 16.37 uur

Toverland is één van de weinige grote attractieparken in Europa zonder een eigen app. En dat zal waarschijnlijk nog wel even zo blijven. De directie van de Limburgse trekpleister ziet het ontwikkelen van een speciale Toverland-app niet zitten.

Dat vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We willen juist dat onze gasten tijdens een dagje uit genieten van de omgeving en van elkaar", legt de voorlichtster uit. "Dat werkt niet als ze constant op een schermpje moeten kijken."

Bezoekers van Toverland moeten hun weg anno 2017 daarom nog steeds zien te vinden met behulp van een papieren parkplattegrond. "Noem het ouderwets, maar wij geven de voorkeur aan een wat meer authentieke ervaring."

Andere pretparken gebruiken hun app ook om de actuele wachttijden te communiceren. "We merken dat gasten daar wel steeds meer behoefte aan hebben, dus we kijken naar mogelijkheden om die informatie op enigerlei wijze beschikbaar te maken. Wellicht volgend jaar al."

Toverland opent in de zomer van 2018 een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied met een spectaculaire wing coaster en een waterattractie.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be