Attractiepark Toverland

Waarom heeft Toverland nog geen eigen app?

14-09-2017, 16:37 uur | Reacties

Toverland is één van de weinige grote attractieparken in Europa zonder een eigen app. En dat zal waarschijnlijk nog wel even zo blijven. De directie van de Limburgse trekpleister ziet het ontwikkelen van een speciale Toverland-app niet zitten.

Dat vertelt een woordvoerster aan Looopings. "We willen juist dat onze gasten tijdens een dagje uit genieten van de omgeving en van elkaar", legt de voorlichtster uit. "Dat werkt niet als ze constant op een schermpje moeten kijken."


ZIE OOK: Phantasialand: slecht bereik, dus geen app

Bezoekers van Toverland moeten hun weg anno 2017 daarom nog steeds zien te vinden met behulp van een papieren parkplattegrond. "Noem het ouderwets, maar wij geven de voorkeur aan een wat meer authentieke ervaring."

Andere pretparken gebruiken hun app ook om de actuele wachttijden te communiceren. "We merken dat gasten daar wel steeds meer behoefte aan hebben, dus we kijken naar mogelijkheden om die informatie op enigerlei wijze beschikbaar te maken. Wellicht volgend jaar al."

Toverland opent in de zomer van 2018 een nieuw entreegebied en een nieuw themagebied met een spectaculaire wing coaster en een waterattractie.

ZIE OOK: Doorbraak: Efteling krijgt gratis FastPass-systeem

Reacties