Efteling

Nieuwe Efteling-musical van start

20-09-2017, 18:20 uur | Reacties

In het Efteling Theater vond vanmiddag de eerste officiële voorstelling van Sprookjessprokkelaar de Musical plaats. De tachtig minuten durende show draait om het 12-jarige meisje Sterre, dat met haar opa aan de rand van het bos woont.

Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, stuurt hij haar naar een verborgen sprookjesbibliotheek in een verlaten kasteel. In de musical zitten verschillende verwijzingen naar drie bekende Efteling-attracties: De Vliegende Hollander, Joris en de Draak en Droomvlucht.


ZIE OOK: Efteling schrapt reserveringskosten na klachten

Sprookjessprokkelaar de Musical is de vijftiende familiemusical in het Efteling Theater. De hoofdrol is weggelegd voor Diederik Rep. Het script werd gebaseerd op een kinderboek van Paul van Loon en prinses Laurentien van Oranje.

Dinsdagavond vond al een preview voor medewerkers plaats. Eind deze maand volgt de officiële première. De productie is te zien tot begin maart 2018. Entreekaarten zijn verkrijgbaar vanaf 16,95 euro. Tijdens de try-out-periode krijgen bezoekers 3 euro korting.ZIE OOK: Dit wordt de nieuwe musical in het Efteling Theater

Reacties