Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Nieuwe Efteling-musical van start

20-09-2017, 18.20 uur

In het Efteling Theater vond vanmiddag de eerste officiële voorstelling van Sprookjessprokkelaar de Musical plaats. De tachtig minuten durende show draait om het 12-jarige meisje Sterre, dat met haar opa aan de rand van het bos woont.

Als haar enige boek letterlijk stuk is gelezen, stuurt hij haar naar een verborgen sprookjesbibliotheek in een verlaten kasteel. In de musical zitten verschillende verwijzingen naar drie bekende Efteling-attracties: De Vliegende Hollander, Joris en de Draak en Droomvlucht.

Sprookjessprokkelaar de Musical is de vijftiende familiemusical in het Efteling Theater. De hoofdrol is weggelegd voor Diederik Rep. Het script werd gebaseerd op een kinderboek van Paul van Loon en prinses Laurentien van Oranje.

Dinsdagavond vond al een preview voor medewerkers plaats. Eind deze maand volgt de officiële première. De productie is te zien tot begin maart 2018. Entreekaarten zijn verkrijgbaar vanaf 16,95 euro. Tijdens de try-out-periode krijgen bezoekers 3 euro korting.Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be