Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-bezoekers opgelet: dit najaar veel attracties gesloten

11-09-2017, 14.13 uurBeeld: Nick Jespers

Wie dit najaar naar de Efteling gaat, moet de onderhoudskalender van het pretpark goed in de gaten houden. Veel Efteling-attracties zijn de komende maanden gesloten vanwege renovaties. Zo is Fata Morgana momenteel dicht voor een twee weken durende opknapbeurt.

Eind september komt Carnaval Festival aan de beurt. Begin oktober is zowel Villa Volta als de Gondoletta buiten bedrijf. Watershow Aquanura wordt volgende maand een week lang niet opgevoerd. Fans van Vogel Rok kunnen de Efteling in november beter mijden. Dan is de achtbaan enkele weken lang niet operationeel.

In het Sprookjesbos ontbreekt De Vliegende Fakir de komende maanden. Momenteel ondergaat ook De Nieuwe Kleren van de Keizer een onderhoudsbeurt, al is niet duidelijk hoelang die precies duurt. Eigenlijk zou Sneeuwwitje dit jaar vernieuwd worden, maar die renovatie werd tot nader order uitgesteld.

Halverwege november begint de jaarlijkse onderhoudsperiode van wildwaterbaan Piraña. Tijdens de Winter Efteling zijn daarnaast ook de Python en De Vliegende Hollander gesloten. De Bob is tegenwoordig gesloten als het regent of net heeft geregend.

De volledige onderhoudskalender is te vinden op de website van de Efteling.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be