Efteling

Efteling-bezoekers opgelet: dit najaar veel attracties gesloten

11-09-2017, 14:13 uur | ReactiesFoto: Nick Jespers

Wie dit najaar naar de Efteling gaat, moet de onderhoudskalender van het pretpark goed in de gaten houden. Veel Efteling-attracties zijn de komende maanden gesloten vanwege renovaties. Zo is Fata Morgana momenteel dicht voor een twee weken durende opknapbeurt.

Eind september komt Carnaval Festival aan de beurt. Begin oktober is zowel Villa Volta als de Gondoletta buiten bedrijf. Watershow Aquanura wordt volgende maand een week lang niet opgevoerd. Fans van Vogel Rok kunnen de Efteling in november beter mijden. Dan is de achtbaan enkele weken lang niet operationeel.


ZIE OOK: Bobbaan Efteling voortaan gesloten als het regent

In het Sprookjesbos ontbreekt De Vliegende Fakir de komende maanden. Momenteel ondergaat ook De Nieuwe Kleren van de Keizer een onderhoudsbeurt, al is niet duidelijk hoelang die precies duurt. Eigenlijk zou Sneeuwwitje dit jaar vernieuwd worden, maar die renovatie werd tot nader order uitgesteld.

Halverwege november begint de jaarlijkse onderhoudsperiode van wildwaterbaan Piraña. Tijdens de Winter Efteling zijn daarnaast ook de Python en De Vliegende Hollander gesloten. De Bob is tegenwoordig gesloten als het regent of net heeft geregend.

De volledige onderhoudskalender is te vinden op de website van de Efteling.

ZIE OOK: Vliegende Fakir in de Efteling bijna vier maanden niet te zien

Reacties