Attractiepark Toverland

Man vraagt vriendin ten huwelijk bij achtbaan Toverland

13-09-2017, 11:56 uur | Reacties

In het Limburgse attractiepark Toverland heeft een man deze week zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Het romantische aanzoek vond plaats in het station van Troy, de hoogste en snelste houten achtbaan van de Benelux. De nietsvermoedende dame uit Alphen aan den Rijn werd er met een smoesje heen gelokt.

"We maakten haar wijs dat ze de 7,5 miljoenste bezoeker van Toverland was", vertelt een woordvoerster. "Daarom zou ze een exclusief privéritje in Troy mogen maken, terwijl haar vriend achterbleef in het station om de achtbaan te starten."

ZIE OOK: Bijzonder huwelijksaanzoek in achtbaan Toverland: 'Ja, ik wil!'

Tijdens het ritje werd het station van de rollercoaster razendsnel versierd met een rode loper en rozenblaadjes. "Bij terugkomst had ze in eerste instantie niets door, tot ze uitstapte en haar vriend op de knieën ging. Gelukkig zei ze 'ja'!"

Het is al de derde keer dat het park het toneel is van een aanzoek. In januari 2016 gebeurde dat al eens bij de overdekte familieachtbaan Boomerang. Eerder vond er een huwelijksaanzoek plaats tijdens de theatershow De Toverzolder.

ZIE OOK: Romantisch: huwelijksaanzoek in achtbaan Efteling

Reacties