Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Man vraagt vriendin ten huwelijk bij achtbaan Toverland

13-09-2017, 11.56 uur

In het Limburgse attractiepark Toverland heeft een man deze week zijn vriendin op een bijzondere manier ten huwelijk gevraagd. Het romantische aanzoek vond plaats in het station van Troy, de hoogste en snelste houten achtbaan van de Benelux. De nietsvermoedende dame uit Alphen aan den Rijn werd er met een smoesje heen gelokt.

"We maakten haar wijs dat ze de 7,5 miljoenste bezoeker van Toverland was", vertelt een woordvoerster. "Daarom zou ze een exclusief privéritje in Troy mogen maken, terwijl haar vriend achterbleef in het station om de achtbaan te starten."

Tijdens het ritje werd het station van de rollercoaster razendsnel versierd met een rode loper en rozenblaadjes. "Bij terugkomst had ze in eerste instantie niets door, tot ze uitstapte en haar vriend op de knieën ging. Gelukkig zei ze 'ja'!"

Het is al de derde keer dat het park het toneel is van een aanzoek. In januari 2016 gebeurde dat al eens bij de overdekte familieachtbaan Boomerang. Eerder vond er een huwelijksaanzoek plaats tijdens de theatershow De Toverzolder.

Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be