Welkom!

Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.

Help ons door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
Deze hinderlijke boodschap zal dan verdwijnen. Bedankt!
Efteling

Vandalen slopen wachtrij van Efteling-attractie Symbolica

10-09-2017, 12:53 uur | ReactiesCredit: Harm Anneveldt

De wachtrij van de nieuwe Efteling-attractie Symbolica is niet helemaal hufterproof. Een 'koninklijke kam', waar wachtende gasten voorbij lopen, blijkt een geliefde prooi voor vandalen te zijn. Het object is de afgelopen weken vernield door bezoekers.

Dat is te zien op foto's die op Twitter verschenen. Halverwege augustus misten er al enkele tanden van de kam. Inmiddels is er van de gouden decoratie haast niets meer over. De Efteling werkt momenteel aan een oplossing.

ZIE OOK: Efteling vernieuwt wachtrij van nieuwe attractie Symbolica

De kam werd eind juli geplaatst. Ernaast hangen een spiegel, een tandenborstel en parfumflesjes. Op een bijbehorend sierlijk bord staat 'regel 326': "Oogt u momenteel tiptop? Zijn uw haren gekamd? De tanden gepoetst? Ruikt u wel aangenaam? Controleert u alstublieft ook uw metgezellen op al deze punten!"

Eerder was de paleistuin van Symbolica ook al het slachtoffer van vandalen. Al kort na de officiƫle opening van de attractie werden verschillende rozenstruiken platgetrapt.ZIE OOK: Betrapt: kwajongens bekladden attractie in de Efteling

Reacties