Disneyland Paris

Nederlandse prinsessen gezocht voor Disneyland Paris

11-09-2017, 15:53 uur | ReactiesFoto: Nick Jespers

Goed nieuws voor Disney-fans die er altijd al van gedroomd hebben om een prinses te zijn. Disneyland Paris is dringend op zoek naar prinsessen en andere entertainers voor shows, parades en meet-and-greets. Deze week vindt er een speciale Disney-auditie plaats in Amsterdam.

"We zoeken naar enthousiaste en energieke mensen om in de huid van onze beroemde personages te kruipen", laat Disneyland Paris weten. Het gaat daarbij zowel om acteurs in kostuums als 'face characters', lookalikes van klassieke Disney-karakters.


ZIE OOK: Jongen (3) mag geen prinses zijn in Disneyland Paris

Kandidaten moeten minimaal 18 jaar oud zijn en Engels of Frans kunnen spreken. Ook moeten ze een pen en een actueel cv meenemen naar de auditie. "Alle personen met een lengte tussen 137 en 192 centimeter zijn welkom. Als je twijfelt over je lengte, kom dan gewoon langs en waag een poging. Je zult tijdens de auditie gemeten worden."

Disneyland Paris biedt zowel vaste contracten als tijdelijke contracten van minimaal vier maanden aan. Men adviseert om comfortabele kleding aan te trekken. "We zullen je vragen om te bewegen en te dansen." Het dragen van make-up is uit den boze. Ook schoenen met zwarte zolen zijn niet toegestaan.

De auditie vindt vrijdag 15 september plaats bij Chassé Dance Studios in Amsterdam om 10.00 uur. Kandidaten moeten tot 18.00 uur beschikbaar zijn. Wie niet geschikt blijkt te zijn, wordt eerder naar huis gestuurd.

ZIE OOK: Op de foto met een prinses in Disneyland Paris? Vijf uur wachten

Reacties