Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Bobbejaanland

Youtubers breken in bij Bobbejaanland: geen beveiliging te zien

06-09-2017, 17.17 uur

Inbreken bij een pretpark verveelt blijkbaar nooit. Nu de kwajongens van YouTube-kanaal StukTV illegaal zijn binnengekomen bij vrijwel elk attractiepark in Nederland, zijn de zuiderburen aan de beurt. Onlangs brachten de videomakers een nachtelijk bezoek aan Bobbejaanland.

Ze klommen na sluitingstijd over verschillende hekken en poorten heen. Vervolgens probeerden ze een ritje te maken op de waterglijbaan Big Bang, maar dat bleek zonder water niet te werken. Even later zetten de indringers het gebouw bij de achtbaan Revolution op stelten. Hoewel het park vol met camera's hangt, zijn de heren niet betrapt door beveiligers.

Bobbejaanland baalt van de actie, laat commercieel directrice Peggy Verelst aan Looopings weten. "Wij waren vooraf niet op de hoogte." Het pretpark beraadt zich nog op eventuele vervolgstappen.

StukTV brak eerder in bij de Efteling, Avonturenpark Hellendoorn, de Julianatoren, het Archeon, het Dolfinarium, Toverland, Drievliet, Blijdorp en Duinrell. De directie van de Julianatoren deed begin dit jaar aangifte, maar de youtubers kregen geen straf.Meer Bobbejaanland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be