Bobbejaanland

Youtubers breken in bij Bobbejaanland: geen beveiliging te zien

06-09-2017, 17:17 uur | Reacties

Inbreken bij een pretpark verveelt blijkbaar nooit. Nu de kwajongens van YouTube-kanaal StukTV illegaal zijn binnengekomen bij vrijwel elk attractiepark in Nederland, zijn de zuiderburen aan de beurt. Onlangs brachten de videomakers een nachtelijk bezoek aan Bobbejaanland.

Ze klommen na sluitingstijd over verschillende hekken en poorten heen. Vervolgens probeerden ze een ritje te maken op de waterglijbaan Big Bang, maar dat bleek zonder water niet te werken. Even later zetten de indringers het gebouw bij de achtbaan Revolution op stelten. Hoewel het park vol met camera's hangt, zijn de heren niet betrapt door beveiligers.


ZIE OOK: Geen straf voor YouTube-kanaal StukTV na inbraak bij pretpark

Bobbejaanland baalt van de actie, laat commercieel directrice Peggy Verelst aan Looopings weten. "Wij waren vooraf niet op de hoogte." Het pretpark beraadt zich nog op eventuele vervolgstappen.

StukTV brak eerder in bij de Efteling, Avonturenpark Hellendoorn, de Julianatoren, het Archeon, het Dolfinarium, Toverland, Drievliet, Blijdorp en Duinrell. De directie van de Julianatoren deed begin dit jaar aangifte, maar de youtubers kregen geen straf.ZIE OOK: StukTV slaat opnieuw toe in pretpark: youtubers breken in bij Toverland

Reacties