Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Holiday Park Germany

Vijf attracties Holiday Park gesloten: boze bezoekers eisen geld terug

04-09-2017, 19.49 uur

Bezoekers van het Duitse attractiepark Holiday Park hebben vandaag kwaad hun geld teruggeëist bij de ingang. In het pretpark bleken maar liefst vijf verschillende attracties gesloten te zijn, waaronder de spectaculaire achtbaan Expedition GeForce, de vliegtuigmolen Sky Fly en de zweefmolen Lighthouse Tower.

"We staan nu bij de kassa van het park om ons geld terug te vragen", vertelt bezoeker Alexander Eggert aan een regionale krant. "Er zijn hier ongeveer vijftig mensen die hun entreegeld terug willen." Een kaartje voor Holiday Park, onderdeel van de Belgische Plopsa-groep, kost 31 euro.

In een reactie laat parkmanager Bernd Beitz weten dat alle benadeelde gasten hun geld inderdaad zullen terugkrijgen. Bezoeker Eggert ving echter bot bij de kassa. "De caissière heeft onze e-mailadressen opgeschreven, maar daar bleef het bij." Hij is niet van plan om de kwestie te laten rusten.

Meer Holiday Park Germany
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be