Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Man zwaargewond door val uit kermisattractie

04-09-2017, 13.05 uur

Op een kermis in Frankrijk is afgelopen weekend een 44-jarige man uit een attractie geslingerd. Hij zat in de zogeheten Super Tourbillon, een rups. Het slachtoffer kwam met zijn hoofd tegen een houten plank terecht, waardoor hij ernstige verwondingen opliep.

De man is per helikopter afgevoerd naar het ziekenhuis. Hij is nog in levensgevaar, melden regionale media. Het incident vond zaterdagavond rond 18.30 uur plaats op de kermis in de Zuid-Franse gemeente Jonquières.

Volgens de autoriteiten mankeerde de attractie niets. Niet veel later is de molen weer heropend, tot grote verbazing van de burgemeester. "Ze hebben de bloedvlekken weggepoetst en gedaan alsof er niets gebeurd is", reageert hij.

Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be