Plopsaland De Panne

Opening van hotel Plopsaland uitgesteld

04-09-2017, 15:16 uur | Reacties

De opening van een groot familiehotel bij Plopsaland De Panne wordt uitgesteld. Eigenlijk had het Plopsa Hotel in het voorjaar van 2018 af moeten zijn. De bouw is echter nog steeds niet begonnen. Wanneer de werkzaamheden kunnen starten, is op dit moment niet duidelijk.

"We dienen tegen eind dit jaar de bouwvergunning in", vertelt directeur Steve Van den Kerkhof aan Looopings. "Dan beginnen we met bouwen als de vergunning binnen is."

ZIE OOK: Zo gaat het hotel van Plopsaland De Panne eruitzien

Het Plopsa Hotel krijgt een theaterthema. Bij de presentatie van de plannen werd vorig jaar gesproken over 120 kamers, drie restaurants, een bar, vijf vergaderzalen en een ondergrondse parkeergarage. Het zou gaan om een investering van 16 miljoen euro. Plopsa wil op termijn ook een 30 miljoen euro kostend vakantiepark met 150 vakantiehuizen realiseren.

Van den Kerkhof benadrukt dat de Plopsa-groep momenteel met veel projecten tegelijk bezig is. "In het voorjaar van 2018 openen we ook nog Majaland in Polen." In het Duitse Holiday Park, ook onderdeel van Plopsa, wordt gewerkt aan een overdekt themagebied van 7,5 miljoen euro.

ZIE OOK: Plopsaland steekt tientallen miljoenen euro's in nieuw vakantiepark met 150 bungalows

Reacties