Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Walibi Holland

Directrice Walibi: 'Aanpassen verkeersborden is zonde van het geld'

03-09-2017, 17.29 uur

Dat veel verkeersborden naar Walibi Holland nog steeds de oude naam van het pretpark laten zien, is een geldkwestie. Dat onthult directrice Mascha van Till op Twitter. Automobilisten zien op een hoop plekken nog 'Walibi World' staan, een naam die officieel al sinds 2011 niet meer wordt gebruikt.

Het aanpassen van de borden is volgens Van Till erg prijzig. "Tja, lastig", reageert ze op een twitteraar die vraagt waarom de verouderde borden nog steeds niet zijn gewijzigd. "Is in Nederland heel kostbaar. Zonde van het geld."

De bazin van Walibi besteedt dat geld liever aan iets anders, bijvoorbeeld nieuwe attracties. "Ga anders zelf wel een nachtje stickers plakken", grapt ze.

In 2014 liet een woordvoerster van het pretpark nog weten dat er wel degelijk plannen waren om alle borden te vernieuwen. Dat is er tot nu toe niet van gekomen. De voorlichtster is inmiddels niet meer werkzaam bij Walibi, net als haar opvolgster.

Meer Walibi Holland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be