Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Kermis

Gemeente laat kermisattractie met bikinidames afplakken

02-09-2017, 20.07 uur

Een kermisexploitant heeft de opdracht gekregen om tekeningen van dames in bikini op zijn attractie af te plakken. Dat ontdekte het Vlaamse parlementslid Karl Vanlouwe op de kermis in de Belgische gemeente Sint-Agatha-Berchem, meldt hij op Facebook.

"Op bevel van burgemeester Joël Riguelle worden tekeningen van dames in bikini op kermisattracties overplakt", aldus Vanlouwe. "Waarschijnlijk om niemand voor het hoofd te stoten... De wereld draait door, weg met onze vrijheden. Weg met ons."

Het gaat om tekeningen van drie vrouwen gekleed in een bikini op de achterwand van een attractie met een draaiende bank. Er is bruin papier overheen geplakt. Volgens het parlementslid werd de exploitant onder druk gezet. "Het was overplakken of opkrassen."

In een reactie laat de burgemeester weten dat hij zelf nooit met de kermisbaas heeft gesproken. Waarschijnlijk deed één van zijn medewerkers dat.Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer kermis
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be