Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Alton Towers Resort

Pretpark veilt bootjes van waterbaan

02-09-2017, 14.52 uur

Altijd al een boot van een waterbaan in huis willen hebben? Het Engelse pretpark Alton Towers veilt de boten van de gesloten waterattractie The Flume. Via eBay kan iedereen vanaf maandagochtend een bod uitbrengen.

Volgens Alton Towers kunnen de boten makkelijk worden omgebouwd tot bijvoorbeeld een plantenbak, een badkuip, een zeepkist, een bed, een zandbak, een hondenmand of een barbecue. Naast dertig verschillende boten worden er ook negen informatieborden geveild.

"Bezoekers krijgen de kans om een exclusief stukje pretparkhistorie binnen te halen", laat Alton Towers weten. De opbrengst van de veiling gaat naar Merlin's Magic Wand, een organisatie die gehandicapte kinderen steunt.

Bij de opening in 1981 was The Flume met een lengte van 886 meter de langste waterbaan ter wereld. Eind vorig jaar werd de attractie gesloopt om plaats te maken voor een spectaculaire houten achtbaan, die in 2018 opengaat.

Meer Alton Towers Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be