Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling blij met plannen voor nieuw vakantiepark in Kaatsheuvel

01-09-2017, 16.07 uur

De Efteling is blij met plannen voor een groot vakantiepark dat op een steenworp afstand van het attractiepark wordt gebouwd. In 2019 opent Landal Kaatsheuvel, onderdeel van Landal GreenParks, vlakbij de entree van de Efteling.

Er komen 104 recreatiewoningen voor vier, zes, acht, tien of twaalf personen. Gasten krijgen ook de beschikking over een binnenzwembad. "Elk initiatief om toerisme in de regio te stimuleren, juichen wij toe", laat een woordvoerster van de Efteling aan Looopings weten.

Op dit moment biedt het pretpark zelf drieduizend bedden aan verspreid over het Efteling Hotel, vakantiepark Bosrijk en vakantiepark Loonsche Land. In 2020 moeten dat er 3500 zijn. "En we hopen dat er door initiatieven vanuit de regio nog eens 1500 extra bedden gerealiseerd worden in de omgeving."

Landal Kaatsheuvel komt op ongeveer twee kilometer afstand van de ingang van de Efteling te liggen, op het terrein van de oude camping Duinlust. Het is het vierde park van Landal GreenParks in Noord-Brabant.

Download de Looopings-app voor iPhone of Android en ontvang meldingen bij breaking news
Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be