Disneyland Paris

Foto's: nieuw vakantiepark Disneyland Paris geopend

09-09-2017, 23:15 uur | Reacties

Benieuwd naar het gloednieuwe vakantiepark Villages Nature bij Disneyland Paris? De toeristische bestemming - met honderden huisjes en appartementen in natuurlijke stijl - is nu een week open. Looopings kreeg de kans om als één van de eersten een kijkje te nemen in het uitgestrekte resort.

De belangrijkste pijlers van Villages Nature Paris zijn winkelgebied Lakeside Promenade, natuurgebied Extraordinary Gardens, waterpark Aqualagon, boerderij BelleVie Farm, speelgebied Forest of Legends en een strandje. Het project is een samenwerkingsverband tussen Disney en de Center Parcs Group.

ZIE OOK: Opening van nieuw vakantiepark Disneyland Paris uitgesteld

Lakeside Promenade omvat onder meer een vestiging van het Italiaanse restaurant Vapiano, een bakkerij, een wijnbar, een supermarkt en een bowlingbaan. Op sommige plekken wordt nog gewerkt. Komende winter openen een spellenhal en een escape room. Ook sommige accommodaties zijn nog niet af.

"In Villages Nature Paris staat de tijd stil", staat op de parkplattegrond. "Geniet van de wereld die we voor je hebben gecreëerd en ontdek de emoties die de natuur inspireren." Er is gratis wifi aanwezig. Twee nachten blijven slapen in een cottage voor vier personen kan vanaf 231 euro.

Villages Nature, gelegen naast Disney's Davy Crockett Ranch aan snelweg A4, is alleen toegankelijk voor verblijfsgasten en bezoekers van het waterpark. Een los kaartje voor het zwemparadijs kost doordeweeks 40 euro en in het weekend 50 euro per persoon.ZIE OOK: Boeken voor nieuw vakantiepark Disneyland Paris nu mogelijk

Reacties