Disneyland Paris

Disneyland Paris organiseert exclusief evenement voor Disney-fans

01-10-2017, 09:00 uur | Reacties

Disneyland Paris lanceert een reeks evenementen speciaal voor doorgewinterde Disney-fans. Het initiatief wordt Disney FanDaze genoemd. In het eerste weekend van juni vindt het openingsfeest plaats in het Walt Disney Studios Park.

Bezoekers kunnen zich onder meer verheugen op tientallen Disney-karakters en een unieke parade. Dat heeft entertainmentmanager Emmanuel Lenormand zaterdagavond bekendgemaakt op een feestelijke bijeenkomst voor fansites en journalisten, waarbij ook Looopings aanwezig was.


ZIE OOK: Hoe duur is een maand wonen in Disneyland Paris?

"Er zijn maar liefst vijftig verschillende personages van de partij, waarvan twee zich nog nooit in een Disney-park hebben laten zien", belooft Lenormand. Naast Mickey Mouse en zijn vrienden - in speciale outfits - gaat het bijvoorbeeld om obscure Disney-figuren als Dagobert Duck, Max Goof, Bolt, Joy, Sadness, Klarabella Koe, Roger Rabbit, Nick Wilde, Judy Hopps, Yokai en Hiro Hamada.

Het hoogtepunt wordt een bijzondere parade die volledig in het teken staat van de populaire animatieserie DuckTales: de Dance Your DuckTales Parade. Ook komt er een dansfeest met de personages uit de animatiereeks Goof Troop: Max Live - Gettin' Goofy With It.

Bezoekers van de FanDaze mogen zich bij hoge uitzondering verkleden als hun favoriete Disney-karakters. Tijdens het evenement worden er speciale hapjes geserveerd en liggen er FanDaze-souvenirs in de winkels. De entreeprijzen worden later bekendgemaakt.ZIE OOK: Voor het eerst in anderhalf jaar: alle attracties Disneyland geopend

Reacties