Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris organiseert exclusief evenement voor Disney-fans

01-10-2017, 09.00 uur

Disneyland Paris lanceert een reeks evenementen speciaal voor doorgewinterde Disney-fans. Het initiatief wordt Disney FanDaze genoemd. In het eerste weekend van juni vindt het openingsfeest plaats in het Walt Disney Studios Park.

Bezoekers kunnen zich onder meer verheugen op tientallen Disney-karakters en een unieke parade. Dat heeft entertainmentmanager Emmanuel Lenormand zaterdagavond bekendgemaakt op een feestelijke bijeenkomst voor fansites en journalisten, waarbij ook Looopings aanwezig was.

"Er zijn maar liefst vijftig verschillende personages van de partij, waarvan twee zich nog nooit in een Disney-park hebben laten zien", belooft Lenormand. Naast Mickey Mouse en zijn vrienden - in speciale outfits - gaat het bijvoorbeeld om obscure Disney-figuren als Dagobert Duck, Max Goof, Bolt, Joy, Sadness, Klarabella Koe, Roger Rabbit, Nick Wilde, Judy Hopps, Yokai en Hiro Hamada.

Het hoogtepunt wordt een bijzondere parade die volledig in het teken staat van de populaire animatieserie DuckTales: de Dance Your DuckTales Parade. Ook komt er een dansfeest met de personages uit de animatiereeks Goof Troop: Max Live - Gettin' Goofy With It.

Bezoekers van de FanDaze mogen zich bij hoge uitzondering verkleden als hun favoriete Disney-karakters. Tijdens het evenement worden er speciale hapjes geserveerd en liggen er FanDaze-souvenirs in de winkels. De entreeprijzen worden later bekendgemaakt.Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be