Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Efteling-spaaractie: verzamel alle 24 Symbolica-medaillons

17-09-2017, 18.17 uur

Efteling-fans kunnen de komende weken sparen voor speciale Symbolica-medaillons. Klanten van supermarktketen EMTÉ krijgen tot 22 oktober bij 15 euro aan boodschappen één 'Magische Medaillon' cadeau. De schijfjes staan in het teken van de nieuwe Efteling-attractie.

In totaal werden er 24 verschillende varianten gemaakt, elk met een personage of voorwerp uit het Paleis der Fantasie. Zo zijn er medaillons met paleisbewoners als Pardoes de Tovernar, O.J. Punctuel en de Fabelvis. Daarnaast komen bijvoorbeeld een kristallen bol, een diamant, een zakhorloge en een gouden kelk voorbij.

Verzamelaars kunnen de hebbedingetjes bewaren in een speciaal verzamelalbum. Sommige medaillons zijn voorzien van speciale effecten, zoals hologrammen en een glow-in-the-dark-effect.

De medaillons zijn eveneens te gebruiken als sjoelschijven. Daarvoor verkoopt EMTÉ een kartonnen 'Sjoelpaleis', voor 1 euro. Er is ook een gratis sjoel-app voor smartphones gelanceerd.

EMTÉ heeft ruim 130 winkels in Nederland. Er zijn voornamelijk vestigingen in Noord-Brabant, Zeeland en het oosten van het land.



Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be