Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Harry Potter: The Exhibition

Ruim kwart miljoen bezoekers voor Harry Potter-attractie in Utrecht

29-08-2017, 19.30 uur

Een speciale Harry Potter-attractie heeft in minder dan zeven maand tijd ruim een kwart miljoen bezoekers getrokken. Tot nu toe hebben 260.000 mensen een bezoek gebracht aan Harry Potter: The Exhibition in Utrecht.

Zaterdag is de tentoonstelling van 1400 vierkante meter, gelegen bij bioscoop CineMec op het Berlijnplein, voor het laatst toegankelijk. De opening vond in februari plaats. Eigenlijk had de organisatie gerekend op 350.000 bezoekers.

Entreekaarten kosten tijdens het laatste openingsweekend 22 euro voor volwassenen en 18 euro voor kinderen van 4 tot en met 14 jaar. Eerder werden toegangsbewijzen doordeweeks verkocht voor 18,50 euro en in het weekend voor 20,50 euro.

De expositie over de beroemde tovenaarsleerling was wereldwijd al goed voor miljoenen bezoekers. Eind september wordt de trekpleister vervangen door Star Wars Identities: The Exhibition, met rekwisieten en kostuums uit de Star Wars-films.

Meer Harry Potter: The Exhibition
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be