Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Duinrell

Belg naar het ziekenhuis na ongeluk met skelter in Duinrell

27-08-2017, 20.54 uur

Een Belgische jongen is vanmiddag gewond geraakt bij een ongeluk in Duinrell. De 15-jarige knul reed met een skelter van een helling in het Wassenaarse attractiepark af. Vervolgens knalde hij tegen een boom aan.

Er werden een ambulance en een traumahelikopter opgeroepen, bevestigt een woordvoerder van Duinrell. Het slachtoffer is uiteindelijk per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

"Het is heel vervelend, maar zo'n ongeluk kan natuurlijk overal gebeuren", zegt de voorlichter. Volgens hem waren de hulpdiensten zeer snel ter plaatse. "Daar hebben we niets dan lof voor. Onze medewerkers hebben familie van de jongen goed opgevangen."

Vakantiegasten van Duinrell kunnen voor 13,50 euro per dag een skelter huren. Daarmee kunnen ze door het hele park rijden.

Meer Duinrell
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be