Europa-Park

Nederlander kijkt achter de schermen bij attractie Europa-Park

27-08-2017, 17:26 uur | Reacties

Een Nederlander kreeg onlangs de kans om achter de schermen te kijken bij één van de attracties in het Duitse pretpark Europa-Park. Pretparkfan Bram Limberger werd rondgeleid achter de coulissen van de darkride-achtbaan Arthur.

Dat is te zien in een videoreportage van fansite De Vijf Zintuigen. Samen met Thomas Renner-Boh, directeur van de bouwafdeling van Europa-Park, bezocht hij plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals de onderhoudsruimte van de attractie.


ZIE OOK: Nieuwe attractie Europa-Park verafschuwd door fans: 'What the fuck heb ik gezien?'

Daarnaast mocht hij rondlopen door Paradise Alley, één van de grootste scènes in Arthur. In de video komen ook bijzondere beelden van een speciale testopstelling voorbij. Tot slot wijst Renner-Boh een onopvallende 'easter egg' in de decors aan.

In Arthur vliegen bezoekers door de wereld van de Minimoys, gebaseerd op de filmreeks Arthur im Königreich der Minimoys. De attractie, die opende in 2014, werd niet goed ontvangen door fans. Een bekende pretparkrecensent noemde de toevoeging destijds zelfs "verschrikkelijk slecht, armoedig, schraal en onsamenhangend".ZIE OOK: Slachtoffer achtbaanongeluk Europa-Park is dood

Reacties