Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Nederlander kijkt achter de schermen bij attractie Europa-Park

27-08-2017, 17.26 uur

Een Nederlander kreeg onlangs de kans om achter de schermen te kijken bij één van de attracties in het Duitse pretpark Europa-Park. Pretparkfan Bram Limberger werd rondgeleid achter de coulissen van de darkride-achtbaan Arthur.

Dat is te zien in een videoreportage van fansite De Vijf Zintuigen. Samen met Thomas Renner-Boh, directeur van de bouwafdeling van Europa-Park, bezocht hij plekken die normaal gesproken niet toegankelijk zijn voor publiek, zoals de onderhoudsruimte van de attractie.

Daarnaast mocht hij rondlopen door Paradise Alley, één van de grootste scènes in Arthur. In de video komen ook bijzondere beelden van een speciale testopstelling voorbij. Tot slot wijst Renner-Boh een onopvallende 'easter egg' in de decors aan.

In Arthur vliegen bezoekers door de wereld van de Minimoys, gebaseerd op de filmreeks Arthur im Königreich der Minimoys. De attractie, die opende in 2014, werd niet goed ontvangen door fans. Een bekende pretparkrecensent noemde de toevoeging destijds zelfs "verschrikkelijk slecht, armoedig, schraal en onsamenhangend".



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be