Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Personages uit Europa-Park krijgen eigen bioscoopfilm

25-08-2017, 22.30 uur

Een nieuwe bioscoopfilm staat in het teken van personages uit het bekende Duitse attractiepark Europa-Park. In het pretpark kunnen bezoekers al een tijdje kijken naar de korte 3D-film Happy Family, over een gezin dat verandert in een groep monsters.

De karakters komen ook terug in spookhuis Geisterschloss en een virtualreality-film bij achtbaan Pegasus YoungStar Coaster. Vanaf deze zomer spelen de figuren de hoofdrol in een 96 minuten durende animatiefilm die wordt vertoond in bioscopen over de hele wereld. Gisteren vond de Duitse première plaats.

Happy Family werd geproduceerd door MackMedia, de digitale tak van Europa-Park. De regie is in handen van Holger Tappe. Voor de Britse versie werden acteurs Emily Watson, Jason Isaacs, Nick Frost en Jessica Brown Findlay gestrikt. Een Nederlandse releasedatum is nog niet bekend.



Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be