Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Oplossing voor Efteling-bezoekers die ritje Python niet willen plannen

22-09-2017, 19.37 uur

Bezoekers van de Efteling hebben binnenkort een reservering nodig als ze een ritje willen maken in de Python. Het wordt in principe verplicht om vooraf een gratis Boarding Pass voor een tijdslot naar keuze te halen. Toch komt het pretpark mensen die geen zin hebben om te plannen tegemoet.

Het laatste uur van de dag blijft de Python namelijk beschikbaar voor personen zonder Boarding Pass. Vanaf 17.00 uur zal de achtbaan dagelijks vrij toegankelijk zijn, bevestigen medewerkers aan Looopings. Dat is ook een uitkomst voor dagen waarop alle tijdslots zijn volgeboekt.

Het bestellen van een Boarding Pass kan met behulp van de officiële Efteling-app of kaartautomaten naast de ingang van de attractie. De Efteling gaat de Boarding Pass ongeveer twee maanden lang testen. Het systeem wordt alleen geactiveerd als de gemiddelde wachttijd meer dan een kwartier bedraagt.

Het nieuwe concept zou eigenlijk al op 15 september gelanceerd worden, maar de startdatum is uitgesteld. "We hebben wat extra tijd nodig om op technisch vlak de laatste puntjes op de i te zetten", vertelde een woordvoerster vorige week.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be