Efteling

Oplossing voor Efteling-bezoekers die ritje Python niet willen plannen

22-09-2017, 19:37 uur | Reacties

Bezoekers van de Efteling hebben binnenkort een reservering nodig als ze een ritje willen maken in de Python. Het wordt in principe verplicht om vooraf een gratis Boarding Pass voor een tijdslot naar keuze te halen. Toch komt het pretpark mensen die geen zin hebben om te plannen tegemoet.

Het laatste uur van de dag blijft de Python namelijk beschikbaar voor personen zonder Boarding Pass. Vanaf 17.00 uur zal de achtbaan dagelijks vrij toegankelijk zijn, bevestigen medewerkers aan Looopings. Dat is ook een uitkomst voor dagen waarop alle tijdsloten zijn volgeboekt.

ZIE OOK: Doorbraak: Efteling krijgt gratis FastPass-systeem

Het bestellen van een Boarding Pass kan met behulp van de officiële Efteling-app of kaartautomaten naast de ingang van de attractie. De Efteling gaat de Boarding Pass ongeveer twee maanden lang testen. Het systeem wordt alleen geactiveerd als de gemiddelde wachttijd meer dan een kwartier bedraagt.

Het nieuwe concept zou eigenlijk al op 15 september gelanceerd worden, maar de startdatum is uitgesteld. "We hebben wat extra tijd nodig om op technisch vlak de laatste puntjes op de i te zetten", vertelde een woordvoerster vorige week.

ZIE OOK: Boarding Pass in de Efteling laat op zich wachten

Reacties