Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Enorme lekkage in attractie Disneyland Paris door noodweer

25-08-2017, 12.44 uur

Disneyland Paris wordt vanmiddag geteisterd door hevige onweersbuien. Vanwege het noodweer zijn vrijwel alle grote attracties in de Disney-parken tijdelijk gesloten. Bij de interactieve darkride Buzz Lightyear Laser Blast zorgde het noodweer voor een enorme lekkage.

Op een video van twitteraar Laura Hing is te zien hoe het regenwater met bakken tegelijk door het plafond van de wachtrij naar beneden stroomt. "We hebben het gemeld aan aanwezige medewerkers, waarna de attractie onmiddellijk ontruimd werd", schrijft ze. "Het personeel heeft adequaat gehandeld."

Het is nog niet duidelijk of de attractie schade heeft opgelopen. In Buzz Lightyear Laser Blast, gelegen in themagebied Discoveryland, krijgen bezoekers de opdracht om slechterik Zurg te verslaan door met laserpistolen op doelen te schieten. De darkride werd gebaseerd op animatiefilm Toy Story 2.



Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be