Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Plopsa Station Antwerp

Bezoekersaantallen nieuw pretpark Antwerpen op schema: 'Hoogseizoen moet nog beginnen'

26-08-2017, 16.21 uur | Reacties

De initiatiefnemers van het nieuwe pretpark Comics Station in Antwerpen zijn tevreden. Het overdekte attractiepark in treinstation Antwerpen-Centraal heeft afgelopen week de 50.000e bezoeker verwelkomd sinds de opening in april.

Op termijn wil men 250.000 bezoekers per jaar trekken. "De kinderziektes waarmee we aanvankelijk kampten, zijn allemaal achter de rug en we zijn dan ook erg blij dat we zo snel deze kaap kunnen ronden", vertelt directeur Wim Hubrechtsen aan Belgische media. "Ons hoogseizoen moet eigenlijk zelfs nog beginnen, met de periode oktober tot maart."

Comics Station telt zo'n zestig attracties verspreid over zes themadelen rond Belgische stripfiguren als De Smurfen, Suske en Wiske, Jommeke, Lucky Luke en Urbanus. Belangrijkste trekpleisters zijn de hoogste indoor glijbaan ter wereld en een interactieve darkride in Smurfen-thema.

Volgens Hubrechtsen is er nog genoeg ruimte om uit te breiden. "Maar dat zal nog niet voor nu meteen zijn, want momenteel is alles nog als nieuw te ontdekken."

Meer Plopsa Station Antwerp