Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Efteling

Korter wachten bij Efteling-achtbaan dankzij nieuw systeem

24-08-2017, 20.41 uur

Efteling-bezoekers hoeven voortaan minder lang in de rij te staan bij houten achtbaan Joris en de Draak. Een nieuw systeem moet zorgen voor een betere doorstroming in het station. Daardoor wordt de wachttijd aanzienlijk korter en zijn gasten eerder aan de beurt.

Het pretpark werkt vanaf komend weekend met aangewezen zitplaatsen, bevestigt een woordvoerster aan Looopings. Wie in de rollercoaster wil, krijgt van een medewerker een plaats toegewezen.

Tot nu toe ontstonden er regelmatig opstoppingen in het station omdat bezoekers zich ophoopten bij het eerste poortje. Dat is vanaf aanstaande zaterdag verleden tijd.

Het systeem werd in februari al kort getest. Eerder deze maand zijn de 24 poortjes van Joris en de Draak voorzien van nummers, zodat gasten weten waar ze moeten gaan staan.

Meer Efteling
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder op o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad Hart van Nederland Editie NL ANP BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be