Walibi Holland

Alternatief voor kapotte webshop Walibi: koop hier je Halloween-kaarten

23-08-2017, 14:48 uur | Reacties

Er is een alternatief voor mensen die graag kaarten willen bestellen voor de Halloween Fright Nights in Walibi Holland. De online ticketshop van het pretpark kampt al dagen met technische problemen, maar via de website ActievandeDag.nl zijn op dit moment wel gewoon toegangsbewijzen verkrijgbaar.

Die entreekaarten zijn bovendien bijna 25 procent goedkoper dan de reguliere tickets. Bezoekers betalen via de actiesite geen 37,50 euro maar 28,50 euro per persoon. Er komen geen administratie- of boekingskosten bij. Parkeren is tijdens de Fright Nights gratis.

ZIE OOK: Walibi blundert met Halloween-website: al zes dagen kapot

De officiële website van het Halloween-evenement werd afgelopen donderdag gelanceerd, maar vanwege technische problemen is het bestellen van tickets nagenoeg onmogelijk. "Helaas kunnen we op dit moment nog niet zeggen wanneer de problemen zijn verholpen", zei een woordvoerder eerder.

De Halloween Fright Nights vinden plaats op twaalf dagen tussen 7 en 29 oktober. Voor de zes spookhuizen moeten losse kaarten gekocht worden. Nieuw dit jaar zijn het haunted house Below en de scare zone Eddie's Area.

ZIE OOK: Walibi introduceert nieuw spookhuis tijdens Halloween Fright Nights

Reacties