Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Disneyland Paris

Disneyland Paris stopt met halloweenparade en halloweenshow

24-08-2017, 20.06 uur

Er komt dit jaar geen speciale Halloween-parade in Disneyland Paris. De afgelopen jaren konden bezoekers van het Disneyland Park tijdens de Halloween-periode dagelijks kijken naar Mickey's Halloween Celebration, een bonte stoet met Disney-figuren als Mickey, Minnie, de familie Duck en Winnie the Pooh.

Mickey's Halloween Celebration bestond uit praalwagens met kleurrijke pompoenen en bloemen, ter gelegenheid van de traditionele oogstmaand. Komend najaar gaat de vrolijke parade niet door. De reden is niet bekendgemaakt.

Ook de Halloween-show It's Good to Be Bad with the Disney Villains, die werd opgevoerd op het podium naast het kasteel van Doornroosje, wordt in 2017 geschrapt. In plaats daarvan krijgen de 'villains' een nieuwe act met fietsen in themagebied Main Street.

Er komen verspreid over de twee Disney-parken wel verschillende fotolocaties met bekende Disney-helden en -schurken, waaronder Mickey, Minnie, Daisy Duck, Maleficent, Queen of Hearts, Jafar, Cruella de Vil en Captain Hook. In Frontierland vindt Goofy's Skeletoon Street Party plaats.

Het Halloween-seizoen in Disneyland Paris loopt van zondag 1 oktober tot en met zondag 5 november 2017. Op dinsdag 31 oktober is er een exclusieve Halloween-feestavond in het Disneyland Park, van 20.30 tot 01.00 uur. Kaarten kosten 49 euro per persoon.

Meer Disneyland Paris
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be