Walibi Belgium

Twee bezoekers vallen in wildwaterbaan Walibi Belgium

21-08-2017, 12:44 uur | Reacties

In Walibi Belgium zijn afgelopen weekend twee bezoekers in de wildwaterbaan Radja River gevallen. Dat gebeurde zondagmiddag, bevestigt een woordvoerder aan Looopings. Twee boten waren vast komen te zitten in de baan.

Terwijl medewerkers bezig waren om de vlotten los te wrikken, besloten twee ongeduldige inzittenden - een vader met zijn dochter - om op eigen houtje uit de boot te springen. "Zij kwamen terecht op de rotspartijen aan de rand van de attractie", vertelt de voorlichter.

ZIE OOK: Jongen springt uit attractie Walibi: 'De vloer is lava!'

Toen de vastgelopen boten weer in beweging kwamen, probeerden de twee weer terug in de boot te springen. "Dat liep fout, waardoor ze allebei in het water belandden." Personeelsleden konden hen er weer uit halen. Vader en dochter hielden er een nat pak aan over.

"Niemand raakte gewond, maar het was wel even schrikken", aldus de zegsman. "Zeker ook voor de omstanders." De bezoekers mochten na afloop douchen in zwemparadijs Aqualibi, waar ze droge kleren aangeboden kregen.

Later viel ook een medewerker van Walibi in het water. Hij gleed uit op de lift richting het station van de attractie. "Maar dat had niets te maken met het eigenlijke incident."

ZIE OOK: Meisje valt uit wildwaterbaan Walibi Belgium

Reacties