Game

Nieuwe game: bouw je eigen Jurassic World-pretpark

21-08-2017, 00.00 uur | Reacties

Gamers krijgen binnenkort de kans om hun eigen dinopretpark te bouwen en te runnen. Komende zomer ligt het spel Jurassic World Evolution in de winkel, gebaseerd op de iconische filmreeks. Vandaag werd een eerste trailer gepresenteerd.

Jurassic World Evolution verschijnt voor de Xbox One, PlayStation 4 en pc. De nieuwe game wordt ontwikkeld door Frontier Developments, bekend van het geliefde pretparkspel Planet Coaster. In het verleden werkte de studio ook mee aan de RollerCoaster Tycoon-reeks.


ZIE OOK: Populair pretparkspel Planet Coaster officieel uitgebracht

Spelers nemen de leiding over het bekende eiland Isla Nublar, waar ze attracties, verblijven en onderzoeksfaciliteiten moeten bouwen. Bovendien kunnen ze nieuwe dinosaurusrassen creëren. "Elke keuze leidt tot andere uitkomsten en spectaculaire uitdagingen", staat in een persbericht.

Bioscoopfilm Jurassic World ging in 2015 in première. Het vervolg Jurassic World: Fallen Kingdom komt in juni 2018 uit. In dezelfde serie verschenen eerder Jurassic Park (1993), The Lost World (1997) en Jurassic Park III (2001).ZIE OOK: Pretparkfilm Jurassic World breekt bioscooprecords

Reacties