Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Foto's: bootjes van nieuwe waterattractie Toverland in aanbouw

27-09-2017, 12.14 uur

Er wordt al hard gewerkt aan de nieuwe waterattractie Merlin's Quest in Toverland. Vandaag toonde het Limburgse attractiepark alvast enkele foto's van de bootjes in aanbouw. Die worden op dit moment geconstrueerd bij fabrikant Mack Rides in Duitsland.

Merlin's Quest komt in het themagebied Avalon te liggen, dat draait om de bekende tovenaar Merlijn. In de bootjesattractie gaan bezoekers op zoek naar Tír na nÓg, de bron van het eeuwige leven. De vaartocht duurt twaalf minuten. Het wordt de eerste attractie in Toverland met een darkride-deel.

Alle bootjes zijn met de hand gemaakt, vertelde Christian von Elverfeldt van Mack Rides op een persconferentie tijdens pretparkbeurs EAS in Berlijn. "Er zitten ontzettend veel details in." De Duitse firma is trots op de samenwerking met Toverland. "We zijn allebei familiebedrijven die thematisering heel belangrijk vinden."

In Avalon komt ook een spectaculaire veertig meter hoge wing coaster te liggen.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be