Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Europa-Park Erlebnis-Resort

Europa-Park verhoogt de prijzen: bijna 50 euro voor een entreekaartje

18-08-2017, 15.10 uur

De entreeprijs van Europa-Park gaat in 2018 fors omhoog. Een kaartje voor het grootste attractiepark van Duitsland kost dan bijna 50 euro. Daarmee is Europa-Park waarschijnlijk het duurste pretpark van het land.

Volwassenen betalen volgend jaar 49,50 euro om binnen te komen, weet fansite Parkerlebnis. Dat is nu nog 47 euro. In 2016 bedroeg de toegangsprijs van het park nog 44,50 euro. De entreeprijs voor kinderen en senioren stijgt in 2018 met 2 euro naar 42,50 euro per persoon.

Dit jaar opende Europa-Park de nieuwe attractie Voletarium, een vliegsimulator. Volgend jaar krijgt de overdekte achtbaan Eurosat een opknapbeurt. Ondertussen wordt er gebouwd aan een groot waterpark met een nieuw hotel.

Het attractiepark in Rust staat erom bekend geen kortingsacties te hanteren. Wel kunnen abonnementhouders van de Efteling één keer per kalenderjaar gratis naar binnen.

Het kan overigens nóg duurder. Bij de vier grootste pretparken van Groot-Brittannië varieert de entreeprijs tussen de 54 en 66 euro per dag. Disneyland Paris vraagt 79 euro voor één ticket. In de Benelux is de Efteling het duurst. Daar bedraagt de toegangsprijs in juli en augustus 39,50 euro.

Meer Europa-Park Erlebnis-Resort
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be