Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Reclamebanners zijn voor Looopings de belangrijkste inkomstenbron.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Toverland start met bouw van nieuw themagebied met wing coaster

05-09-2017, 09.47 uur

Het is eindelijk zover: Toverland begint met de bouw van een gloednieuw themagebied met een sensationele wing coaster. Vandaag gaan de bouwwerkzaamheden in het Limburgse attractiepark officieel van start. Tegelijkertijd is de themawebsite 2018.toverland.com gelanceerd, waar fans het laatste nieuws over het project kunnen volgen.

De afgelopen maanden zijn de benodigde vergunningen verleend en is de grond bouwrijp gemaakt. "Op dit moment kun je aan de hand van piketpaaltjes de contouren van de gebouwen al zien", verklapt technisch directeur Paul Oomen. De uitbreiding van zeven hectare kost in totaal 30 miljoen euro.

In het nieuwe themadeel, dat volgens geruchten Avalon gaat heten, komt naast de wing coaster ook een bootjesattractie te liggen. Daarnaast krijgt het pretpark een nieuw entreegebied. Oomen: "Dit is onze grootste uitbreiding tot nu toe, het park wordt anderhalf keer zo groot." De opening vindt in de zomer van 2018 plaats.

Op de drietalige website krijgen nieuwsgierige liefhebbers de komende maanden afbeeldingen, video’s, geluidsfragmenten en verhalen voorgeschoteld. Om toegang te krijgen tot de informatie, moeten bezoekers zich wel eerst aanmelden.Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings op Twitter
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be