Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Attractiepark Toverland

Zo druk in Toverland dat de friet op is

16-08-2017, 19.53 uurBeeld: @84eric

In het Limburgse attractiepark Toverland is het vandaag zó druk dat de friet op is. Bezoekers die een frietje willen halen bij een frietkraam in het pretpark, komen bedrogen uit.

"Het spijt ons heel erg maar de verse friet ging erg goed en is nu helaas op", staat op een kartonnen vel dat provisorisch op de luifel van de kraam geplakt is.

Vanwege de drukte had Toverland de externe partij FrietHoes ingehuurd om extra horecacapaciteit toe te voegen. "Het is vandaag zonder twijfel één van de drukste dagen van het jaar", zegt een woordvoerster van het park.

Bezoekers kunnen nog wel friet halen bij de restaurants MaMouche in themadeel Land van Toos, Waldstube in Magic Forest en Katara Plaza in de Magische Vallei. De attracties zijn open tot 23.00 uur.



Meer Attractiepark Toverland
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be