Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Dolfinarium

Dolfinarium maakt openingsdatum waterpark bekend

29-09-2017, 16.47 uurBeeld: Pretparkreizen.nl

Het nieuwe waterpark van het Dolfinarium in Harderwijk gaat in het voorjaar van 2018 open. Dat vertelt directeur Bert van de Hoef aan Looopings. Eigenlijk had de uitbreiding afgelopen zomer al in gebruik genomen moeten worden, maar de start van de bouw liep vertraging op.

De eerste fase van het waterpark - een grote waterspeelplaats voor kinderen - is inmiddels af. "Met Pasen vindt de opening plaats", aldus de directeur. Het is de bedoeling om later ook waterglijbanen en wildwaterbanen toe te voegen.

Van de Hoef: "We zijn inmiddels gestart met de procedures om verder te gaan met de overige plannen. Mijn verwachting is dat we het waterpark tussen 2018 en 2020 telkens zullen uitbreiden."

Het waterparadijs werd in de zomer van 2016 aangekondigd. Eerder dit jaar gingen de werkzaamheden van start. Het management van het bekende zeedierenpark wil de komende tijd minder focussen op dieren en meer op attracties.

Meer Dolfinarium
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be