Welkom!
Je maakt helaas gebruik van software die onze advertenties blokkeert.
Dankzij reclamebanners kan onze website blijven bestaan.
Help Looopings door je advertentieblocker op dit domein uit te schakelen.
De site is dan weer zichtbaar. Bedankt!
Familiepark Drievliet

Te druk in Drievliet: 'Kom vandaag niet langs'

16-08-2017, 16.35 uur

Het is vandaag zo druk in Drievliet dat de directie bezoekers heeft opgeroepen om op een andere dag langs te komen. Het Haagse pretpark puilt uit vanwege het goede weer en omdat de laatste dagen van de vakantie in de regio zijn aangebroken. Bovendien loopt er een opvallende reclamecampagne op televisie.

"Het is te druk vandaag", laat Drievliet weten aan Omroep West. "Als je in de gelegenheid bent om een andere dag te komen, raad ik dat zeker aan."

De parkeerplaatsen zijn bijna helemaal vol. Op de wegen rond het pretpark stonden vanochtend urenlang files. Er werden verkeersregelaars ingezet om het verkeer in goede banen te leiden.

Drievliet is vandaag open tot 18.00 uur. Overigens wordt op de officiële website en op social media-kanalen van het park geen melding gemaakt van de drukte.

Een nieuwe attractie opende Drievliet dit jaar niet. Wel draait er een nieuwe film in het CineMagic-theater: Knights Quest 5D.

Meer Familiepark Drievliet
Looopings op Instagram
Looopings op Facebook
Looopings verscheen eerder bij o.a.:
NOS NU.nl RTL Nieuws AD De Telegraaf de Volkskrant NRC Handelsblad EenVandaag Hart van Nederland Editie NL ANP NPO Radio 1 NPO Radio 2 VPRO Gids BNR Nieuwsradio Radio 538 Omroep Brabant 1Limburg Omroep Flevoland Omroep West Omroep Gelderland RTV Oost RTV Drenthe Dagblad van het Noorden De Limburger de Gelderlander de Stentor Tubantia BD ED BN DeStem Het Laatste Nieuws Het Nieuwsblad De Morgen Gazet van Antwerpen Het Belang van Limburg Sudinfo.be